-
دستور تهیه برانی اسفناج خانگی
چهارشنبه 3 دی 1399 14:12
بورانی اسفناج فرنی را به شکل های مختلفی تهیه می کنند ولی بورانی با سیر و گردو مزه فوق العاده ای دارد و بسیار مقوی می شود. مواد لازم برانی اسفناج 1 لیوان اسفناج پخته 1 و نیم لیوان ماست پیاز : عدد دستور تهیه برانی اسفناج مرحله اول : برای تهیه بورانی اسفناج ابتدا باید اسفناج ها را پاک کنید و بشویید.بگذارید تا آب اسفناج...
-
طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده
شنبه 10 آبان 1399 08:26
طرز تهیه کوکوی سیب زمینی سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و از رنده یا ماشین رد می کنیم، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب می زنیم تا کاملا کف کند. کمی نمک و فلفل و بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ می ریزیم و سیب زمینی را که کاملا سرد شده است داخل مایه تخم مرغ اضافه می کنیم و بهم می زنیم. در تابه یا ظرف نسوزی سه...
-
نان بربری را به راحتی در خانه درست کنید
پنجشنبه 1 آبان 1399 11:06
نان بربری را به راحتی در خانه درست کنید نان بربری برای برخی از خانواده ها جزو اصلی ترین پایه های صبحانه هر روز می باشد که واقعا مصرف این نان خوشمزه و مقوی در کنار صبحانه هم از انرژی زیادی برخوردار است و هم می تواند شما را تا نزدیک به وعده ناهار سیر نگه دارد. مواد مورد نیاز برای درست کردن بربری خانگی درست کردن نان...
-
علت اصلی نبستن ژله چیست ؟ + ترفند حرفه ای ها
یکشنبه 27 مهر 1399 09:10
نکاتی طلائی در درست کردن ژله به بهترین نحو ممکن ژله یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای دارد و تقریبا همه افراد حداقل برای یک بار تجربه درست کردن ژله را دارند. ژله ها دارای طعم ها و روش تهیه و ظاهرمتفاوت هستند. برای اینکه بتوانید ژله ای زیباتر، خوش طعم تر و حرفه ای تر درست کنید باید قلق های خاص و فوت و فن های درست...
-
طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی خوشمزه
دوشنبه 14 مهر 1399 09:17
طرز تهیه دنت شکلاتی خوشمزه: دنت یک دسر ویژه و خوشمزه است که به راحتی و در کمترین زمان می توانید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید پس با وبلاگ آشپز باشی همراه باشید. مواد لازم دنت شکلاتی خانگی: شکر سه چهارم لیوان نشاسته ذرت یک چهارم لیوان پودر کاکائو یک چهارم لیوان شکلات شیری 100 گرم شیر 4 لیوان وانیل یک قاشق مربا...
-
فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی
شنبه 12 مهر 1399 09:49
دستور تهیه فالوده شیرازی روش اول : مواد لازم مقدار لازم نشاسته 100 گرم آب ولرم 800 میلی لیتر آب 150 میلی لیتر گلاب 2 قاشق غذاخوری شکر 140 گرم طرز تهیه فالوده بدون دستگاه: شربت فالوده : ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند و...
-
ماهی کیلکا سوخاری
سهشنبه 8 مهر 1399 09:29
ماهی کیلکا سیصد گرم 1 عدد پیاز درشت 1/2 استکان آبلیمو نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه 1 لیوان آرد سوخاری 2 عدد تخم مرغ 1 ق م پودرسیر مراحل 30 دقیقه اول ماهی کیلکاهای پاک شدمونو بهش پیاز خلال شده و نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو اضافه میکنیم و میزاریم دوساعت تو یخچال بمونه و مزه دار شه و استخون وسطش نرم شه و راحت جداشه...
-
دستور پخت خورش “قیمه سیب زمینی” مجلسی
پنجشنبه 27 شهریور 1399 11:27
طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی مجلسی: خورش قیمه یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای اصیل ایرانی است که در مجالس و حتی نذری ها مورد استفاده قرار می گیرد برای آموزش قیمه سیب زمینی مجلسی با نمناک همراه باشید. مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی: مواد لازم مقدار لپه 250 گرم گوشت قیمه ای 500 گرم سیب زمینی 3 عدد پیاز بزرگ 1...
-
طرز تهیه دو مدل پلوی خوشمزه(استانبولی پلو و میگو پلو)
سهشنبه 11 شهریور 1399 09:55
انواع خوراکهای پلویی در ایران تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران میباشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته بهطور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی...
-
مربای کدو تنبل
دوشنبه 23 تیر 1399 18:28
مربای کدو تنبل از انواع مرباهای خوشمزه و مجلسی است که بسیار ترد بوده و ظاهری کریستالی دارد.چیزی که این مربا را از سایر مرباها متمایز میکند صدای خرچ خرج کردن آن هنگام خوردنش است . پخت مربای کدو حلوایی کمی زمانبر است اما کار خیلی سختی نیست. این مربای ظاهر خیلی زیبایی دارد و جزو مرباهای تبریز به حساب می آید. بخاطر بافت...
-
طرز تهیه “کوفته قلقلی” با گوشت چرخ کرده
دوشنبه 9 تیر 1399 13:52
مواد لازم برای کوفته قلقلی گوشت چرخ کرده 300 گرم گوجه خرد شده 2عدد پیاز درشت 1 عدد متوسط پیاز ریز 1عدد تخم مرغ 1 عدد آرد نخود چی 300 گرم رب گوجه فرنگی به مقدار لازم آب به میزان کافی روغن سرخ کردن بمقدار لازم آبلیمو به مقدار لازم نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه کوفته قلقلی گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد...
-
طرز تهیه بامیه
سهشنبه 27 خرداد 1399 21:46
مواد مورد نیاز برای درست کردن زولبیا و بامیه نشاسته :200 گرم ماست :200 گرم جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری نمک :1/3 قاشق چایخوری تخم مرغ :3 عدد آبلیمو :3 قاشق سوپ خوری شکر :نیم کیلو زعفران :به میزان لازم آرد:50 گرم روغن جامد :1 قاشق چایخوری طرز تهیه زولبیا در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم...
-
پارمزان بادمجان
شنبه 17 خرداد 1399 22:04
مواد لازم: ۷۵۰ گرم بادمجان، برش خورده طولی ۲ عدد تخم مرغ زده شده با ۲ ق غ آب ۱ فنجان آرد ۲ فنجان خرده نان نمک و فلفل روغن زیتون سس پارمزان: ۲ فنجان گوجه له شده یا رنده شده ۲ حبه سیر، رنده شده ۲ ق غ ریحان تازه خرد شده ۱ سوم فنجان کره پرچرب ۱ چهارم فنجان پنیر پارمزان نمک و فلفل ۱ ق غ روغن زیتون طرز تهیه: فر را تا دمای...
-
طرز تهیه چند مدل مربا
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 22:28
چگونه یک مربا آلبالو بدون شکرک و کپک درست کنیم؟ مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید. مواد لازم برای درست کردن مربای آلبالو آلبالوی نوبری :...
-
چهار اشتباه در آشپزی که چاقتان میکند
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 12:26
نکاتی کلیدی در نظر بگیرید که اگر سعی کنید از غذای خانگی استفاده کنید قطعاً شکر، چربی و کربوهیدرات کمتری به بدن شما میرسد. از اینکه دستورات تهیه غذاها را برای پیش بردن آنها به سوی غذاهای سالمتر، تغییر دهید، هراس نداشته باشید. سعی کنید از مزهها بدون چربی لذت ببرید. زمانی که صحبت از تغذیه سالم به میان میآید، بر کسی...
-
آموزش تهیه “مربای قیسی” با روش ساده و عالی
شنبه 3 اسفند 1398 13:53
طرز تهیه مربای قیسی حرفه ای و خوش طعم قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمد است و با آن غذاهای بسیاری تهیه میشود مثل آش ترش، قیسی پلو ، مربای قیسی و نیز میوه خشک تهیه کرد. همچنین در فصل هایی که زردآلو در دسترس نیست به راحتی میتوان با زردآلوی خشک مربای زردآلو درست کرد. مواد لازم برای مربای قیسی قیسی : 250 گرم شکر : 1...
-
طرز تهیه 3 نوع غذای خورشتی(خورشت بادمجان ، خورشت فسنجان و خورشت بامیه)
سهشنبه 29 بهمن 1398 17:47
خورش به گروهی از غذاها گفته میشود که ترکیبی آبدار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آبپز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمی آب سرو میشوند. کلمه خورش از برساختهای فعل خوردن است. در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بودهاست و برای قابل خوردن کردن آن چیزی با آن همراه میکردند که به آن «نان خورش» میگفتند. مثلاً سعدی...
-
طرز تهیه مربای کدو حلوایی خانگی + مربای هویج
جمعه 25 بهمن 1398 23:29
مواد لازم برای مربای کدو حلوایی کدوی پوست گرفته قالب زده:1 کیلو آبلیموی تازه : 1 قاشق غذاخوری شکر :1 کیلو آهک آب نخورده : 250 گرم ساقه دارچین :2 تکه خلال پسته برای تزیین آب برای پخت :4 لیوان طرز تهیه مربای خانگی کدو حلوایی آهک را در یک و نیم لیتر آب حل کنید و بعد از صافی رد کنید. کدوهای قالب زده را در آب آهک صاف شده...
-
طرز تهیه چند مدل غذای دریایی متفاوت
پنجشنبه 17 بهمن 1398 15:20
فواید مصرف غذاهای دریایی محافظت از بیماری هایی مانند سرطان، آرتروز ، فشار خون بالا ، سکته مغزی و بیماری قلبی کمک به کاهش خطر افسردگی ، بیماری آلزایمر ، دمانس ، دیابت کمک به عملکرد مغز و رشد نوزادان جلوگیری از انتشار علائم آسم در کودکان بهبود مشکلات حافظه به طور کلی غذاهای دریایی از نظر خاصیت و ارزش غذایی یکی از بهترین...
-
طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب
شنبه 28 دی 1398 09:54
مواد لازم رولت ساده آرد کاملا سفید :100 گرمتخم مرغ:5 عددشکر :100 گرم آب گرم:3 قاشق سوپخوری وانیل :یک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)مواد داخل رولتخامه :150 گرم خامهپودر شکر:یک دوم فنجان وانیل :یک سوم قاشق چایخوری طرز تهیه رولت سادهابتدا آرد و بکینگ پودر را الک...
-
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
یکشنبه 15 دی 1398 16:31
افسانه های گرجی می گویند: «خدا مشغول آفرینش زمین بود که ناگاه گرسنه شد و تصمیم به سرو شامی بی نظیر گرفت. او به قدری سرگرم صرف شام بود که مقداری از غذایش بر روی بلندترین قله های منطقه قفقاز افتاد و پس از آن نیز تکه هایی از غذا بر روی سرزمین های اطراف پخش شد. بدین ترتیب سرزمین قفقاز و گرجستان به غذاهای بهشتی برکت یافت.»...
-
طرز تهیه ماهی سالمون به سبک شرقی
پنجشنبه 21 آذر 1398 14:32
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ماهی سالمون به سبک شرقی را به شما عزیزان آموزش دهیم روشی که در آن فیله های سالمون با انواع سس ها مزه دار میشود و به سبک شرقی تفت داده شده و بر روی تره فرنگی های سرخ شده، سرو می گردد. مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون: سویا سس شیرین: 2 قاشق غذا خوری سس کچاپ گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری فیله...