ماهی کیلکا سیصد گرم
1 عدد پیاز درشت
1/2 استکان آبلیمو
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه
1 لیوان آرد سوخاری
2 عدد تخم مرغ
1 ق م پودرسیر
مراحل
30 دقیقه
اول ماهی کیلکاهای پاک شدمونو بهش پیاز خلال شده و نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو اضافه میکنیم و میزاریم دوساعت تو یخچال بمونه و مزه دار شه و استخون وسطش نرم شه و راحت جداشه
بعد دو ساعت ماهیو درآورده و استخون وسطش که نرم شده براحتی جدا میکنیم.
کامل استخون وسطشو درمیاریم.
در ظرفی تخم مرغو با کمی نمک و فلفل و پودر سیر خوب هم میزنیم و بعد
دوتا از ماهیارو از قسمت شکم روی هم گزاشته و بعد تو تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری میزنیم
اول تو تخم مرغ زده شده با نمک و پودرسیر میزنیم.
بعد در آرد سوخاری میغلتونیم.
سرخشون میکنیم با حرارت ملایم…خیلی خوشمزه میشه و خوردنشم راحته چون دیگه استخون وسطو نداره بفرمایید نوش جان کنید کاملا روش برشته و مغزش پخته و خوشمزه.
منبع: ashpazkhoone1