آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه 3 نوع غذای خورشتی(خورشت بادمجان ، خورشت فسنجان و خورشت بامیه)

خورش به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌دار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمی آب سرو می‌شوند.

کلمه خورش از برساخت‌های فعل خوردن است. در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بوده‌است و برای قابل خوردن کردن آن چیزی با آن همراه می‌کردند که به آن «نان خورش» می‌گفتند. مثلاً سعدی می‌گوید «یکی نان خورش جز پیازی نداشت». به تدریج واژه خورش به مفهومی جدا از نان گفته می‌شود تا جایی که امروزه معمولاً خورش‌ها همراه با برنج (پلو یا چلو) خورده می‌شوند.

 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خانگی + مربای هویج


مواد لازم برای مربای  کدو حلوایی 

کدوی پوست گرفته قالب زده:1 کیلو

آبلیموی تازه : 1 قاشق غذاخوری

شکر :1 کیلو

آهک آب نخورده :  250 گرم

ساقه دارچین :2 تکه 

خلال پسته برای تزیین

آب برای پخت :4 لیوان

   ادامه مطلب ...

طرز تهیه چند مدل غذای دریایی متفاوت


فواید مصرف غذاهای دریایی

محافظت از بیماری هایی مانند سرطان، آرتروز ، فشار خون بالا ، سکته مغزی و بیماری قلبی

کمک به کاهش خطر افسردگی ، بیماری آلزایمر ، دمانس ، دیابت

کمک به عملکرد مغز و رشد نوزادان

جلوگیری از انتشار علائم آسم در کودکان

بهبود مشکلات حافظه

به طور کلی غذاهای دریایی از نظر خاصیت و ارزش غذایی یکی از بهترین خوراکی ها در سراسر جهان محسوب می شوند.

  ادامه مطلب ...